Refugiul Saua Strunga, octombrie 2019

Un sentiment, Refugiul Șaua Strunga – video

Un sentiment împlinit!

Un sentiment de nedescris ne încearcă atunci când vedem că refugiul turistic din Șaua Strunga îndeplinește scopul pentru care a fost readus la viață. Oferă adăpost tuturor turiștilor care îi trec pragul.

Mulțumim, Ștefan Victor Ionuț
Acasă în Natură

Nimic nu este în zadar!

Veneam în 2016 la Șaua Strunga cu dorința de a face din acest loc, unul de suflet. Nu aveam unelte, nu aveam materiale, nu aveam nimic în afară de dorință.

În ciuda opoziției unor oameni de munte și în ciuda neîncrederii lor în noi, am reușit.

Un sentiment minunat ne-a încercat atunci când oameni care nu ne cunoșteau, ne-au oferit încredere totală, donând fiecare după posibilități pentru salvarea refugiului turistic din Șaua Strunga.

Un sentiment minunat ne-a încercat atunci când câteva companii din România s-au alăturat demersului nostru oferindu-ne materiale de construcție.

Un sentiment minunat ne-a încărcat sufletul atunci când sute de voluntari veniți din toată țara, au răspuns apelului nostru, și au venit să ne dea o mână de ajutor.

Povestea merge mai departe!

După 3 ani de la renovare, ne ocupăm voluntar și dezinteresat de buna funcționare a acestui adăpost montan. Alături de noi în acest demers sunt oamenii care au înțeles pe deplin necesitatea unui astfel de adăpost.

Chiar dacă orice persoană care ajunge aici poate să se folosească în mod gratuit de facilitățile oferite de refugiu, asta nu înseamnă că nu sunt cheltuieli cu întreținerea lui.

Mulțumim tuturor persoanelor care continuă să susțină refugiul Șaua Strunga, să existe acolo sus, la 1893 de metri în munții Bucegi.

Mai departe vă invităm să aveți în continuare încredere în noi și să susțineți colaborarea noastră cu Asociația Poveștile Carpaților pentru salvarea cabanei Urlea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *