Eclipsa Digitală: Revelația în Natura Umană

Bine ați venit la „Eclipsa Digitală: Revelația în Natura Umană” – un eveniment cu adevărat excepțional care vă invită să trăiți o experiență unică de eliberare digitală și descoperire a naturii umane autentice. Acest weekend captivant este o călătorie către explorarea naturii și renunțarea temporară la tehnologia digitală, cu scopul de a dezvălui autenticitatea vieții în mijlocul naturii uimitoare.

Eclipsa digitală

🌿 Explorare în Profunzimea Naturii Umane:

 • Eliberare Digitală: Renunțăm la ecrane și experimentăm o reală eclipsă digitală pentru a redescoperi conexiunea autentică cu lumea din jur.
 • Revelații în Natura Umană: Plimbări prin păduri înfloritoare, gătit în aer liber și jocuri de cabană pentru a dezvălui autenticitatea relațiilor umane.

📅 Când: 5-7 aprilie 2024
📍 Unde: Dâmbovicioara – Cheile Brusturetului

Înscriere și Detalii de Participare:*

📆 Perioada de Desfășurare: 5-7 aprilie 2024
Cum să Vă Înscrieți:

 • Printr-un mesaj pe whatsapp 0729170973
 • Asigurați-vă că ați citit toată descrierea și ați înțeles regulamentul evenimentului.

Procesul de Înregistrare:

 1. Prin mesaj de intenție sau apel pe whatsapp 0729170973
 2. Veți primi un Cont de donații pentru Asociația OM pe MUNTE. După confirmarea donației, veți fi automat înscriși și veți primi locația.

Detalii Privind Tehnologia:

 • La sosire, participanții sunt rugați să predea telefoanele mobile, tabletele și orice alte accesorii digitale.
 • Dispozitivele vor fi sigilate, etichetate și păstrate în siguranță pe durata evenimentului.

Donație recomandată:

 • Donația recomandată este de 600 lei pentru două persoane sau 400 lei de persoană.
 • Suma este considerată o donație și va susține proiectul social „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe MUNTE”.
 • În caz de neparticipare donația NU se rambursează.

Detalii de Cazare, locație privată:

 • sunt disponibile 7 camere cu pat matrimonial și 3,5 băi
 • Număr maxim de participanți: 14.

Pachetul de Participare Include:

Cazare pentru două nopți în camere confortabile.

Două mese incluse – un bufet cu produse locale, compus în principal din brânzeturi și un ceaun pregătit afară la foc de lemne;

Acces la toate activitățile planificate și o drumeție de 6-7 ore, nivel începător.

Câte un carnețel și un pix pentru a nota trăirile personale;

🌑 Eclipsa Digitală:

 • Participăm la activități concepute pentru a ne elibera de dependența digitală și pentru a ne conecta cu prezentul.

🌟 Sprijinind Proiectul „Autobuzul Copilăriei în Lumea Om pe Munte”:

 • Fondurile strânse la acest eveniment vor contribui la organizarea unei mimi-vacante, în perioada 26-28 aprilie pentru 11 copii instituționalizați de la Tărlungeni.

Ce Ne Așteaptă:

 • Conștientizarea Prezentului: Abordăm o viață fără distragerea constantă a ecranelor, fiind prezenți în momentele simple și frumoase.
 • Relaxare și Reducerea Stresului: Experimentăm o perioadă de relaxare profundă, fără notificări și presiuni digitale, contribuind la reducerea stresului.
 • Conexiuni Autentice: Ne îmbogățim conexiunile sociale printr-o interacțiune reală, fără intermediul mediului online.
 • Explorare Creativă: Descoperim laturi creative și pasiuni noi, explorând liber fără influența constantă a conținutului digital.
 • Ritmul Natural al Vieții: Ne reconectăm cu ritmurile naturale ale vieții, simțind ciclurile naturii și bucurându-ne de momente de liniște.

🤔 Autoevaluarea Dependenței Digitale:

 • Participăm la activități special concepute pentru a ne ajuta să reflectăm asupra nivelului nostru de dependență digitală.

„Eclipsa Digitală: Revelația în Natura Umană” nu este doar un eveniment, ci o călătorie captivantă către autenticitate și redescoperirea conexiunilor umane în mijlocul naturii. Vă invităm să faceți parte din această experiență care promite nu doar eliberare, ci și revelație în profunzimea naturii umane.

Avantaje ale Deconectării Digitale:

 1. Conștientizare și Prezent: Deconectarea digitală oferă oportunitatea de a trăi în prezent, de a observa detaliile din jur și de a aprecia momentele simple.
 2. Relaxare și Reducerea Stresului: Absența notificărilor și a presiunilor digitale permite o perioadă de relaxare profundă, contribuind la reducerea stresului și a agitației cotidiene.
 3. Conexiuni Autentice: În absența mediului online, oamenii pot experimenta conexiuni sociale mai autentice, bazate pe interacțiuni reale și empatie.
 4. Explorare Creativă: Renunțarea la influența constantă a conținutului digital deschide uși pentru a explora creativitatea și pasiunile personale.
 5. Ritmul Natural al Vieții: Deconectarea permite oamenilor să se reconecteze cu ritmurile naturale ale vieții, să simtă ciclurile naturii și să se bucure de momentele de liniște.

Senzatii Neplacute inițiale:

 1. Anxietate Tehnologică: Lipsa accesului la tehnologie poate genera o anxietate inițială, provocând o senzație de neliniște și preocupare cu privire la ceea ce se întâmplă în mediul online.
 2. Izolare Socială: Fără interacțiunea online, un individ poate simți o pierdere a conexiunii sociale, conducând la sentimentul de izolare în primul rând.
 3. Dependența Emoțională: Oamenii pot resimți o dependență emoțională față de dispozitivele lor digitale, iar lipsa acestora poate duce la retragere și disconfort.
 4. Dificultate în Organizare: Absența instrumentelor digitale pentru gestionarea agendei și sarcinilor poate cauza inițial confuzie și dificultăți în organizare.
 5. Simptome Fizice: Renunțarea la ecranele digitale poate aduce simptome fizice precum dureri de cap sau insomnie, ca rezultat al obișnuinței cu expunerea constantă la lumină albastră.

Este important să subliniem că, în majoritatea cazurilor, senzațiile neplăcute sunt tranzitorii și pot face parte din procesul de adaptare la un stil de viață mai echilibrat și mai puțin dependent de tehnologie.

Această oportunitate unică de eliberare digitală și reconectare cu natura umană este deschisă pentru 14 participanți. Grăbiți-vă să vă înscrieți și să vă asigurați un loc în această călătorie fascinantă!

Echipament Minim Necesar pentru Drumeție:

Pentru a vă asigura că sunteți pregătit/a pentru experiența de drumeție în cadrul evenimentului „Eclipsa Digitală: Revelația în Natura Umană”, vă recomandăm să aveți un echipament adecvat. Asigurați-vă că include următoarele elemente esențiale:

 1. Bocanci de Drumeție: Asigurați-vă că aveți o pereche confortabilă, rezistentă la apă și potrivită pentru teren variat.
 2. Rucsac: Un rucsac rezistent și confortabil, potrivit pentru transportul obiectelor personale și aprovizionare pe durata drumeției.
 3. Haine Adecvate pentru Vremea Prognozată: Îmbrăcați-vă în straturi pentru a vă adapta la schimbările de temperatură. Includeți și un impermeabil în caz de ploaie.
 4. Pălărie și Ochelari de Soare: Protejați-vă de soarele puternic pentru a evita insolația.
 5. Apa și Gustări Sănătoase: Păstrați-vă hidratați cu apă și aveți la îndemână gustări energizante.
 6. Bețe de drumeție: Pentru a vă ajuta în teren și pentru a diminua presiunea pusă pe genunchi la urcare și la coborâre.
 7. Lanterna sau Frontală: În cazul în care aventura se întinde și în timpul nopții.
 8. Trusa de Prim Ajutor Personală: Includeți medicamentele personale, plasturi, antiseptice și alte elemente esențiale.

Această listă reprezintă doar echipamentul minim necesar, iar participanții sunt încurajați să aducă și alte elemente personale care le pot asigura confortul în timpul drumeției. Asigurați-vă că echipamentul dumneavoastră este potrivit pentru condițiile specifice ale locației și vremii din perioada evenimentului.

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Prin inscrierea la evenimentul „Eclipsa Digitală: Revelația în Natura Umană”, declar pe proprie răspundere următoarele:

 1. Aptitudini Fizice și Psihice: Confirm că sunt apt/a din punct de vedere fizic și psihic pentru a participa la activitățile planificate în cadrul evenimentului.
 2. Conștientizare și Responsabilitate: Am citit și am înțeles toate detaliile referitoare la eveniment, inclusiv regulamentul și cerințele organizatorilor. Îmi asum pe deplin responsabilitatea pentru respectarea acestora.
 3. Riscuri și Consecințe: Sunt conștient/a de eventualele riscuri specifice asociate cu participarea la activitățile propuse și îmi asum responsabilitatea pentru orice consecință fizică sau psihică care ar putea să apară pe parcursul evenimentului.
 4. Renunțarea la Tehnologie: Înțeleg că, ca parte a evenimentului, voi renunța voluntar la telefoane mobile, tablete și alte accesorii digitale pe durata acestuia, predându-le la sosire și primindu-le înapoi în ziua plecării.
 5. Acord prin Înscriere: Prin procesul de înscriere la eveniment, am confirmat în mod explicit acordul și înțelegerea mea cu privire la toate detaliile, regulamentele și cerințele organizatorilor.

Prin participarea la evenimentul „Eclipsa Digitală: Revelația în Natura Umană”, confirm că sunt de acord cu toate prevederile menționate mai sus și că îmi asum pe deplin responsabilitatea pentru propria mea participare.

Această declarație unică este valabilă pentru toți participanții și reprezintă un acord explicit cu privire la termenii și condițiile evenimentului.

Pentru întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați prin telefon/whatsapp 0729170973

1 Comments:

 1. Bine ati venit la evenimentul „Eclipsa Digitala: Revelatia in Natura Umana” – o experienta unica in care sunteti invitati sa va eliberati de dependenta digitala si sa descoperiti autenticitatea vietii in mijlocul naturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *