Ajutați-ne să Facem Diferența: Donați pentru Mini-Vacanța ‘Autobuzul Copilăriei’ din 26-28 Aprilie

Introducere

De la primele sale călătorii, „Autobuzul Copilăriei” a transformat vieți și a creat punți între inimi, aducând bucurie și aventură copiilor din medii defavorizate. Acum, avem nevoie de sprijinul comunității pentru a continua această misiune nobilă în mini-vacanța specială din 26-28 aprilie.

Parcursul „Autobuzul Copilăriei”

Autobuzul Copilăriei, donații, mini-vacanță, OM pe MUNTE, educație în aer liber, impact social, aventură pentru copii

Din august 2022, „Autobuzul Copilăriei” a luat naștere din dorința de a aduce zâmbete pe fețele copiilor, oferindu-le șansa de a explora natura și de a se bucura de educație în aer liber. Fiecare călătorie, detaliată pe site-ul nostru (Lumea OM pe MUNTE), a fost o poveste de succes, grație generozității și implicării comunității noastre.

Donation Buttons with Expiry Date

Donează acum

Impactul Donațiilor

Donațiile voastre fac posibilă organizarea acestor mini-vacanțe educaționale, acoperind costurile de transport, cazare, alimentație și activități. Fiecare contribuție îmbogățește experiența copiilor, oferindu-le momente de bucurie, cunoaștere și dezvoltare personală.

Mini-Vacanța din 26-28 Aprilie pentru 11 copii instituționalizați la un centru din Tărlungeni în colaborare cu Asociația Love and Give (www.iubestesidaruieste.ro)

Pentru mini-vacanța programată între 26-28 aprilie, avem planificate activități captivante care să stimuleze curiozitatea și spiritul de aventură al copiilor. De la drumeții și explorarea naturii până la jocuri educative și ateliere de lucru manual, fiecare moment este o ocazie de învățare și distracție.

Cum Puteți Contribui

Pentru a susține acest proiect valoros și a face din mini-vacanța din aprilie o realitate pentru copiii defavorizați, vă invităm să donați. Orice sumă contează și ne ajută să oferim acestor copii o experiență memorabilă, contribuind la dezvoltarea lor armonioasă.

Vă mulțumim pentru generozitate! Donați acum și deveniți parte din povestea „Autobuzul Copilăriei”!

Concluzie

Implicându-vă în inițiativa „Autobuzul Copilăriei”, aveți oportunitatea unică de a face o diferență semnificativă în viețile copiilor care au cel mai mult nevoie de suportul nostru. Împreună, ne putem asigura că mini-vacanța din 26-28 aprilie va fi o experiență de neuitat pentru ei, plină de învățătură, aventură și momente de bucurie.

1 Comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *