Bucătărie în sălbăticie

Bucătărie în sălbăticie. Video

Motto: Cea mai bună mâncare bună se gătește în natură.

Anul 2022 aduce cu el o noutate la OM pe MUNTE. O nouă activitate se alătură activităților deja existente. Școala Dus cu cortu‘ primește o îmbunătățire prin care sperăm să devină o experiență mai atractivă pentru participanți.

Pavilioane de gradina

Anul acesta, pe lângă activitățile de voluntariat vom organiza în premieră ateliere de gătit în natură, în locuri sălbatice mai puțin cunoscute.

Atelierele „Bucătărie în sălbăticie” se adresează tuturor celor interesați de o experiență culinară autentică. Pentru participare nu există nicio restricție. Trebuie doar să vă doriți să încercați cel puțin odată în viață o astfel de experiență.

Participarea

Atelierele „Bucătărie în sălbăticie” sunt interactive și se bazează exclusiv pe implicarea directă a participanților. Acestea se vor desfășura în baza unui calendar sau la cerere.

Participarera la activitate nu necesită niciun fel de experiență. Toți suntem aici să învățăm unii de la alții, nu-i așa?

Atelierele se vor desfășura de regulă la sfârșit de săptămână, în locuri mai puțin cunoscute. Pentru a ajunge acolo, ne vom deplasa pe jos aproximativ 2-3 ore din locul stabilit ca punct de întâlnire. Pentru cei care doresc, peste noapte vom sta cu cortul.

Participantul își asumă pe propria răspundere că starea de sănătate, calităţile fizice şi psihice îi permit desfăşurarea activității în condiţii de maximă securitate. Este conştient de potentialul de risc al acestei activități, și-l asumă implicit, odată cu decizia de a participa la ea.

Pentru mai multe informații și rezervarea unui loc, ne puteți contacta prin mesaj privat pe pagina noastră de Facebook sau prin telefon/WhatsApp 0729170973

Echipament

În ceea ce privește echiparea individuală, lucrurile stau cam așa:

  • Ghete cu talpă aderentă;
  • Pelerină de ploaie;
  • Geacă, polar, tricou, pantaloni, haine de schimb;
  • Frontală, căciulă, fluier, trusă de prim ajutor;
  • Tacâmuri, cană, farfurie;
  • Cort, sac de dormit, isopren

Scop

Sunt două direcții pe care le urmărim, și anume:

  • Am lansat această activitate ca o invitație pentru oamenii și familiile care simt nevoia să se apropie puțin de natură și nu știu de unde să înceapă;
  • Pentru atragerea de fonduri în vederea realizării proiectului social „Pe Coastă„, un loc în care vom avea privilegiul să organizăm tabere sociale pentru cel puțin 400 de copii în fiecare an.
Bucătărie în sălbăticie
Cea mai bună mâncare bună, se gătește în natură!

Susține proiectul

Poți face donații direct către Asociația OM pe MUNTE, pentru Centrul Social de Agrement „Pe Coastă” în contul deschis la Banca Transilvania, cu numărul:

Lasă un răspuns

%d