Decorațiuni de Crăciun

Decorațiuni unicat realizate manual de voluntari.

Prin culoare, prin aranjare, prin prezentare fiecare decorațiune spune o poveste, povestea Pe Coastă.

În luna cadourilor ne-am propus să ducem în cât mai multe case, sub forma unei decorațiuni, o mică parte din ceea ce urmează să fie și să se întâmple Pe Coastă.

Timpul ne-a demonstrat că oamenii sunt capabili de minuni atunci când își doresc și iși unesc forțele. Avem bază pe ceea ce spunem iar dovezile sunt acolo, stau în picioare și oferă adăpost celor aflați la nevoie. ( Refugiul Șaua Strunga, Refugiul Florei)

Decorațiuni oferite de OM pe MUNTE

Prețurile afișate sunt negociabile. Sumele încasate vor fi transferate sub formă de donație în contul Asociației OM pe MUNTE. Costurile cu ambalarea și livrarea sunt incluse. Livrarea se face prin Poșta Romană sau curier în funcție de preferințele doritorilor.

Puteți trimite comanda prin E-mail [email protected] sau prin telefon/whatsapp 0729170973

Lista completă o puteți găsi pe pagina Facebook https://www.facebook.com/OmPeMunte/shop/

Christmas ascension

„Christmas ascension” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 160 mm și are o înălțime totală de 320mm. Aranjamentul este realizat din globuri așezate în formă de brad. „Christmas ascension” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Christmas ascension” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

250 Lei

Gold desire

„Gold desire” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 150 mm și are o înălțime totală de 100 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri, mărgele aurii, conuri de pin și două frunze de plante exotice. „Gold desire” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Gold desire” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă.Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Three magic lights

„Three magic lights” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 330 mm și are o înălțime totală de 110 mm. Cele 3 suporturi de lumânări sunt realizate manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri albe și aurii, conuri de pin și molid, felii de portocale, toate așezate pe un pat din frunze de tuia. „Three magic lights” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Three magic lights” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă.Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

400 Lei

Green adventure

„Green adventure” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad brut cu diametrul de 330 mm și are o înălțime totală de 110 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri aurii și roșii, mărgele aurii și roșii, conuri de pin și steluțe aurii. „Green adventure” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Green adventure” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

400 Lei

Red round

„Red round” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 210 mm și are o înălțime totală de 110 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri roșii, mărgele roșii, conuri de pin, fructe de măceș și felii dezhidratate de portocală. „Red round” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Red round” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

200 Lei

Blue sky

„Blue sky” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 300 mm și are o înălțime totală de 110 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri albastre, globuri albe, conuri de pin și molid. „Blue sky” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Blue sky” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

400 lei

Silver crest

„Silver crest” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 220 mm și are o înălțime totală de 1400 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri mov, conuri de brad. „Silver crest” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Silver crest” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

200 Lei

Green blanket

„Green blanket” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 220 mm și are o înălțime totală de 150 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri argintii, mărgele rosii, conuri de brad, fructe de măceș și bile din lemn împletit. „Green blanket” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Green blanket” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

200 Lei

Together dreams

„Together dreams” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 160 mm și are o înălțime totală de 90 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din conuri de molid și bile din lemn împletit. „Together dreams” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Together dreams” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Christmas tree

„Christmas tree” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 170 mm și are o înălțime totală de 170 mm. Piesa centrală este realizată dintr-un con de brad înconjurată de conuri de molid. „Christmas tree” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Christmas tree” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Sweet moments

„Sweet moments” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 190 mm și are o înălțime totală de 70 mm. Piesa centrală este reprezentată de suportul de lumânare realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din conuri de molid. „Sweet moments” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Sweet moments” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Winter tree

„Winter tree” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 170 mm și are o înălțime totală de 170 mm. Piesa centrală este realizată dintr-un con de brad înconjurată de conuri de molid, bile din lemn împletit și mărgele roșii. „Winter tree” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Winter tree” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

No one alone

„No one alone” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 150 mm și are o înălțime totală de 230 mm. Piesa centrală este realizată dintr-un con de brad înconjurată de conuri de molid. „No one alone” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „No one alone” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Around the world

„Around the world” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 150 mm și are o înălțime totală de 110 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri roșii, mărgele aurii și conuri de pin. „Around the world” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Around the world” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Earth song

„Earth song” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 220 mm și are o înălțime totală de 120 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri roșii, mărgele aurii, conuri de pin, conuri de molid și bile din lemn împletit. „Earth song” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Earth song” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

200 Lei

Simple pine

„Simple pine” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 160 mm și are o înălțime totală de 90 mm. . Aranjamentul este realizat din globuri roșii, mărgele roșii, și conuri de molid. „Simple pine” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Simple pine” reprezintă o alternativă perfectă de cadou pentru cineva drag. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Lila flavor

„Lila flavor” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 240 mm și are o înălțime totală de 110 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri albe, fliburi lila și conuri de pin. „Lila flavor” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Lila flavor” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

200 Lei

Magic forest

„Magic forest” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 220 mm și are o înălțime totală de 160 mm. Aranjamentul este realizat din conuri de brad de diverse mărimi, conuri de pin și bile din lemn împletit. „Magic forest” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Magic forest” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

200 Lei

Violet flavor

„Violet flavor” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 240 mm și are o înălțime totală de 110 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri violet, globuri albe, conuri de pin și frunze de tuia. „Violet flavor” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Violet flavor” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

200

Winter dream

„Winter dream” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad brut cu diametrul de 230 mm și are o înălțime totală de 100 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat dintr-un glob mare alb, globuri albastre, conuri de pin, felii de portocală, nuci și bile împletite din lemn. „Winter dream” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Winter dream” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

200 Lei

Clown nose

„Clown nose” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 150 mm și are o înălțime totală de 90 mm. Aranjamentul este realizat din globuri și conuri de pin. „Clown nose” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Clown nose” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Light ascension

„Light ascension” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 180 mm și are o înălțime totală de 120 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri, conuri de pin și bile împletite din lemn. „Light ascension” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Light ascension” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Bronze ascension

„Bronze ascension” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 180 mm și are o înălțime totală de 140 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din, conuri de pin și molid, felii de portocale, bile împletite din lemn. „Bronze ascension” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Bronze ascension” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Armonia

„Armonia” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 170 mm și are o înălțime totală de 150 mm. Suportul de lumânare este lucrat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din, conuri de pin și molid, felii de portocale și bile împletite din lemn. „Armonia” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Armonia” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

150 Lei

Perfect touch

„Perfect touch” este o decorațiune realizată manual pe o felie din lemn de brad cu diametrul de 170 mm și are o înălțime totală de 130 mm. Suportul de lumânare este realizat manual din lemn de fag. Aranjamentul este realizat din globuri, conuri de pin și mărgele „Perfect touch” este o decorațiune unicat care nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun. „Perfect touch” reprezintă o alternativa perfectă de cadou pentru cineva drag. A nu se lăsa lumânarea nesupravegheată atunci când este aprinsă. Decorațiunile oferite de OM pe MUNTE sunt realizate manual de către voluntarii nostri. Toate fondurile strânse în urma valorificării sunt direcționate către proiectul nostru social „Pe Coastă”.

250 Lei

Lasă un răspuns

%d