Magia care se întâmplă odată pe an.

Se întâmpă odată pe an și e magic!

Este de departe singurul moment din an în care tot mai mulți oameni simt nevoia să facă o faptă bună, să aducă bucurie pe chipurile celor mai puțin fericiți.

Din ce au, din ce sunt, reușesc să împartă bucurie și speranță acolo unde unde este nevoie.

O contribuție semnificativă o are Crăciunul, o sărbatoare unică care dă naștere unor sentimente și trăiri interioare foarte puternice.

Crăciunul, reprezentat de naștera Domnului, aduce la suprafață de undeva din adâncul sufletului, nevoia primordială a omului de a fi parte din creație și manifestarea acestei nevoi prin frumosul obicei al darului.

Crăciunul, este singura sărbătoare din an sub semnul darului și aduce ca prin miracol tot mai mulți oameni la o singură masă, masa darului.

Crăciunul, este sărbătoarea bucuriei, o bucurie trăită intens de cel care dăruiește și de cel ce primește darul.

Crăciunul, este sărbătoarea care ne aduce aminte că toți suntem copiii unui singur Pământ, unde toți ne întoarcem mai devreme sau mai târziu.

Să ne aducem aminte de copilărie, atunci când Crăciunul avea o magie aparte, un gust delicios și un miros unic. Era o adevărată încântare pentru simțurile fiecărui copil, marcând astfel existența adultului care va urma să devină.

Darul OM pe MUNTE – copilul Crăciunului

Magia Crăciunului

Anul acesta, sub semnul Crăciunului, OM pe Munte vă invită la atelierul de decorațiuni.

În perioada 27-28 noiembrie 2021 vom organiza la Drumul Carului – Pe Coastă primul ateliar dedicat decorațiunilor de Crăciun, având ca scop susținerea proiectului nostru social „Pe Coastă”.

Prin proiectul „Pe coastă” ne-am propus să amenajăm un loc în care să putem găzdui tabere sociale gratuite pentru cel puțin 400 de copii în fiecare an.

Decorațiunile vor fi realizate de voluntari. Vom folosi în special materiale din natură, materiale din comerț și deșeuri reciclate.

Toate fondurie obținute în urma valorificării acestor decorațiuni vor fi direcționate către proiectul „Pe coastă”.

Activitatea noastră poate fi susținută prin donații astfel:

Poți face donații direct către Asociația OM pe MUNTE, pentru Centrul Social de Agrement „Pe Coastă” în contul deschis la Banca Transilvania, cu numărul:
Lei: RO65BTRLRONCRT0301422301
Euro: RO15BTRLEURCRT0301422301
Lire sterline: RO15BTRLGBPCRT0301422301
SWIFT/BIC BTRLRO22XXX

Poți face donații prin intermediul platformelor PayPal și MobilPay:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=LM82EBAH3QR5U&source=url

https://mpy.ro/4tvw49rer

Pentru precomenzi decorațiuni puteți lua legatura cu noi prin e-mail [email protected] sau prin telefon/whatsapp 0729170973

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: