Sa cantam muntele la mare

Cântece de munte la mare într-o seară de 30 aprilie

Cântece de munte la mare

[the_ad id=”21804″]

Club Montan Constanța, cu sprjinul Tortuga Costinești și White Horse Costinești, a organizat pe 30 aprilie 2017 o frumoasă gală de folk și cântece de munte la malul mării. 

Timp de peste 6 ore artiștii au cântat și încântat cu muzica lor peste 200 de persoane venite din toată țara pentru a aduce o parte din atmosfera de cabană și la malul mării.

„Noapte la mare, noapte la mare
Buzele tale au gust de sare
Pielea-ţi miroase a scoici şi a soare
Noapte la mare, noapte la mare.
Noapte la munte, noapte carpatină
Buzele tale au gust de răşină
Păru-ţi miroase a flori şi a fructe
Noapte la munte, noapte la munte.
Noapte la mare, noapte-nstelată
Inima mea e o scoică furată
Perla din ea e chiar dragostea mea
Stai lângă mine, tu eşti a mea”

Galerie FOTO[supsystic-gallery id=’1′]:foto credit Club Montan Constanța

Un interviu cu Luca Matei (înainte de 1 mai) despre Club Montan Constanța și Cântece de Munte la Mare

-De unde ideea de a face un club de munte la mare?

– Clubul a fost făcut după ce am descoperit muntele și am observat ca in Constanța lumea nu are cunoștințele de bază… asa am făcut o pagină și am început sa pun info .Am observat ca acest bulgăre a început sa se facă din ce în ce mai mare și am decis alături de mai mulți iubitori de munte să trecem la următorul nivel și sa facem o asociație (așteptăm actele 😀 )

– Ne poți spune câte ceva despre cântece de munte la mare?

– Cât despre seara de cântece am zis ca e super dacă pot face un festival pentru iubitorii de munte, care să reprezinte clubul și să aducă an de an munțomani, de 1 mai la mare. Nu e o seară de cântece normală,  e una de cântece de munte la mare … ceva aparte, o provocare. Am vorbit cu Ștefan și el a zis că se gândea și dorea de mult să facă asta și că poate să vorbească cu multă lume care cântă și nu numai. Îl cunoști pe Ștefan… așa că am început să împingem la vale al doilea bulgare care a început să se facă din ce în ce mai mare, un bulgare comun cu cel numit Club Montan Constanța !

Festivalul a fost gândit la Costinești pentru ca acolo este Tortuga și încerc prin asta să dezvolt zona si turismul de 1 mai in zona epavei 🙂

[the_ad id=”21749″]

Oameni frumoși și deschiși!

Cât despre festival, cei care au fost acolo pot să confirme că a fost ceva aparte și clar este un bulgăre care crește frumos.

Mulțumim Club Montan Constanța pentru invitație și pentru faptul că ne-ați permis să spunem câteva cuvinte despre proiectele noastre, în special despre reconstrucția Casei de Adăpost Florei. Mulțumim celor care au dorit să-și aducă contribuția la realizarea acestui proiect. 

 

%d blogeri au apreciat: