planuri pe Florei

Drumul către Florei, începutul pas cu pas.

Drumul către Florei pas cu pas.

Drumul către Florei de la plan la îndeplinire este unul lung și anevoios. Determinarea este principalul factor care ne face să mergem mai departe, să visăm și să credem că acest vis se materializează.

Povestea este abia la început și credem cu tărie că în acest an reușim să aducem la viață acest adăpost, adăpost ce a fost construit, întreținut și iubit de către temerarii Cercului de Turism Floreiul Comarnic.

Drumul către Florei este darul pe care împreună dorim să-l oferim sectorului sudic al Munților Baiului.

Demersuri

Orice proiect pentru realizare are nevoie de resurse. Resursele materiale, financiare, logistice și umane sunt secțiunile de bază ale oricărui proiect. Fără acestea nici cea mai mică idee nu se poate materializa.

Pentru început ne-am propus să obținem materiale pentru refacerea fundației și pentru structură. În acest moment dispunem de 30 saci de ciment primiți donație și depozitați într-un spațiu ce aparține primăriei Comarnic. Donațiile în bani sunt de 300 euro și 1250 lei.

 

Fii parte din proiect. 

Cine dorește să de implice în acest proiect o poate face prin donații de materiale, sponsorizări și donații în bani cu textul REFUGIUL FLOREI în contul Asociației OM pe MUNTE deschis la Banca Transilvania.

Lei: RO65BTRLRONCRT0301422301 Euro: RO15BTRLEURCRT0301422301 SWIFT/BIC BTRLRO22XXX

Contact și relații suplimentare: Asociația OM pe MUNTE – Telefon: +40729170973 E-mail: [email protected]

Toate materialele vor lua drumul către Florei cu sprijinul primăriei Comarnic.

În luna Iunie a acestui ani dorim să refacem fundația, motiv pentru care o să lansăm și o invitație la voluntariat. Prin intermediul siteului ompemunte.ro și paginii noastre de Facebook/OmPeMunte o să vă ținem la curent cu toate demersurile Asociației OM pe MUNTE în vederea realizării acestui proiect.

Casa de Adăpost Florei o să fie utilizată în mod gratuit de către toți turiștii care ajung în zonă și va fi utilată și echipată pentru a fi utilizată în scopuri educaționale, sportive și culturale de către școli, asociații, etc.

 

 

 

%d blogeri au apreciat: