Copii speciali în Lumea OM pe MUNTE

Copii Speciali în Lumea OM pe MUNTE la Dâmbovicioara – Construim poduri între inimi

Bine ați venit în lumea plină de emoție și compasiune a Asociației OM pe Munte, unde fiecare cuvânt spune o poveste de solidaritate și bucurie. În perioada 19-22 februarie 2024, am trăit împreună o experiență unică la Dâmbovicioara, oferind copiilor Asociației Sprijin pentru Normalitate Autism nu doar o vacanță, ci și un colț de lume în care sufletele lor speciale să strălucească.

Lumea OM pe MUNTE – Locul în care Generozitatea Întâlnește Aventura

Cu brațele deschise ale donatorilor noștri generoși, am creat un spațiu în care generozitatea a întâlnit aventura. Copiii au fost invitați să pășească într-o lume plină de surprize, unde fiecare detaliu a fost gândit cu grijă. De la căldura primirii până la ghetele pregătite cu atenție și șosetele care îmbrățișează pașii lor curajoși, am creat amintiri care vor dăinui mult timp.

Într-o perioadă plină de omenie și generozitate, Asociația OM pe Munte a organizat, în intervalul 19-22 februarie 2024, o vacanță memorabilă pentru copiii Asociației Sprijin pentru Normalitate Autism. Desfășurată în pitorescul cadru al Dâmbovicioarei, această inițiativă a fost posibilă datorită sprijinului valoros oferit de oameni cu inimă mare, care au făcut donații către Asociația OM pe Munte.

Omenie în Acțiune

Această vacanță a fost mult mai mult decât o simplă evadare; a fost un act de solidaritate care a atins sufletele tuturor celor implicați. Donațiile au acoperit nu doar costurile de transport, ci și mesele copiilor și cheltuielile de exploatare a locației, asigurând că această experiență să fie completă și fără griji.

Fiecare copil a primit o pereche de ghete și un set de șosete, pregătindu-i pentru aventurile viitoare. Cu emoție și curiozitate, acești copii speciali au pornit într-o călătorie plină de descoperiri și bucurii.

Implicare

Ștefan, Diana, Teodora și Alina – Voluntari Ai Inimii la OM pe Munte

În spatele fiecărui zâmbet strălucitor și fiecărei experiențe de neuitat au fost patru tineri de la Colegiul I.L. Caragiale din Moreni: Ștefan, Diana, Teodora și Alina. Acești tineri inimoși nu au fost doar voluntari, ci adevărați artizani ai bucuriei și sprijinului pentru copiii cu autism.
Alături de copiii cu autism, au participat activ la jocuri concepute pentru a dezvolta abilitățile lor fizice, mentale și emoționale.

Coordonarea Cu Dăruire

Doamna Marcela a fost artizana celor mai frumoase momente de joc pentru copiii cu autism.

Cu o pregătire temeinică și o inimă plină de dăruire, a creat un mediu sigur și distractiv în care toți cei prezenți au avut șansa să se bucure de fiecare moment.
În inima fiecărui moment special și al fiecărei bucurii a fost o prezență plină de dăruire și grijă.
Cu o inimă mare și un suflet plin de iubire pentru copiii cu autism, ea a fost artizana principală a fiecărui joc și a fiecărui zâmbet luminos.

Diversitate de Activități

Nicoleta – Arhitecta de Aventuri și Zâmbete

În spatele fiecărui moment magic, există o prezență discretă și plină de energie: Nicoleta, voluntar la OM pe Munte. Ca o adevărată arhitectă de aventuri, Nicoleta a fost mâna care a ghidat activitățile outdoor, învăluindu-ne într-o atmosferă plină de bucurie și descoperire.

Însoțitoare prin Peisaje Minunate

Cu pasiunea sa pentru natură și aventură, Nicoleta a condus cu măiestrie grupurile prin Cheile Brusturetului, până în Poiana Brusturetului și într-o vizită memorabilă la Peștera Dâmbovicioarei. Cu fiecare pas, a creat conexiuni între copii și frumusețea naturii.

Ateliere de Tir cu Arcul – Mâna Dirijorului

Cu abilitățile sale de organizare și pasiunea pentru activități pline de adrenalină, Nicoleta a orchestrat atelierele de tir cu arcul. Fiecare sageată a fost o notă de bucurie și împlinire, iar toți participanții au fost ghidați cu răbdare și încurajare.

Culori și Note de Bucurie

În inima acestui eveniment au fost serile de film, petrecerile luminoase, karaoke-ul plin de voie bună și momentele de poezie care au scris emoții pe paginile sufletelor noastre. În fiecare răsărit și apus, am văzut cum culorile și notele de bucurie se îmbină într-un tablou viu de fericire.

O Rază de Fericire

Cele patru zile au fost pline de mișcare, explorare și conexiune umană. Prin donațiile generoase ale celor implicați, o rază de fericire a strălucit pe chipurile copiilor și însoțitorilor. Eforturile depuse au adus împreună o comunitate în jurul valorilor de compasiune și solidaritate.

Continuarea Înălțătoare a Programului

Cu recunoștința noastră pentru susținerea dumneavoastră, ne dorim să continuăm programul „Copii speciali în Lumea OM pe MUNTE”. Împreună, putem aduce mai multă lumină și bucurie în viețile acestor copii extraordinari. Fiecare contribuție contează și construiește o comunitate puternică dedicată sprijinului și îngrijirii față de cei care au nevoie.

Cum Puteți Contribui

Dacă sunteți impresionați de impactul nostru și doriți să fiți parte din misiunea noastră, vă invităm să faceți o donație sau să deveniți voluntar. Împreună, putem continua să aducem raze de fericire în lumea copiilor cu nevoi speciale sau posibilități materiale reduse.

Alăturați-vă nouă în călătoria noastră de compasiune și susținere. OM pe Munte – un loc unde fiecare gest contează!

Încheiere și Mulțumiri

Încheind această extraordinară călătorie, dorim să exprimăm recunoștința noastră față de toți cei care au făcut posibilă această experiență.

Cu gândul la bucuria și energie pozitivă aduse de această vacanță, ne dorim să continuăm programul „Copii speciali în Lumea OM pe MUNTE”. Prin contribuția voastră, suntem determinați să aducem mai multă lumină în viețile acestor copii speciali, continuând să construim poduri între inimi și să aducem un zâmbet pe fiecare chip.
Aici, la OM pe Munte, fiecare cuvânt, fiecare gest și fiecare zâmbet contează. Vă invităm să rămâneți alături de noi în călătoria noastră plină de inimă și sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *