O Aventură Plină de Magie și Generozitate: Proiectul „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe Munte”

O Aventură Plină de Magie și Generozitate: Proiectul „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe Munte” – seria 2

Lumea Om Pe Munte Autobuzul Copilăriei

În perioada 8-11 august, localitatea Dâmbovicioara s-a transformat într-o destinație plină de aventură și învățare pentru 11 copii din Sindrilița, datorită proiectului inovator „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe Munte„. Această inițiativă, susținută de sponsorizări generoase, donații și implicarea voluntarilor, a deschis ușile către o experiență unică, plină de momente de neuitat și lecții prețioase.

Generozitate și Sponsori Care Au Făcut Totul Posibil

Fericire

Prin sprijinul generos al sponsorilor, această călătorie a devenit realitate. Fiecare donație, fiecare gest de bunătate a creat temelia pe care s-a clădit proiectul „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe Munte”. Resursele obținute au fost investite cu grijă în transportul și masa copiilor, dar și în toate activitățile ce au definit aceste zile minunate.

Donatii Care Au Încălzit Inimile Copiilor și Au Adus Bucurie

Generozitatea comunității nu s-a oprit doar la resurse financiare. Cazarea și spațiile suplimentare au fost puse la dispoziția copiilor în mod gratuit. Donații valoroase, fructe, legume și sucuri bio, au îmbogățit meniul copiilor și au promovat un stil de viață sănătos și echilibrat. Fiecare donație a fost ca o rază de soare, aducând bucurie și nutrienți în zilele copiilor și evidențiind puterea unei comunități unite în sprijinul celor mai tineri membri ai săi.

Voluntari Dedicati care Au Inflorit Experiența Copiilor

Nimic nu ar fi fost posibil fără contribuția inestimabilă a voluntarilor dedicați. Ei au fost sufletele care au adus zâmbete pe fețele copiilor și au însoțit fiecare pas în această aventură plină de învățare și distracție. De la organizarea activităților la sprijinul emoțional, voluntarii au creat o atmosferă plină de căldură și susținere, transformând această vacanță într-o amintire prețioasă.

Descoperiri și Aventuri în Inima Munților

Scopul acestei călătorii a fost de a oferi copiilor o experiență autentică în mijlocul naturii. Scurte drumeții montane au reprezentat o oportunitate pentru copii de a se conecta cu mediul înconjurător și de a învăța de la un ghid montan autorizat. Acesta a oferit nu doar cunoștințe teoretice, dar și încredere în propria abilitate de a explora și învăța în mijlocul munților.

Explorarea Minunilor Subpământene în Pestera Dambovicioara

Iesirea din Pestera Dâmbovicioarei

Una dintre experiențele remarcabile a fost vizita în Pestera Dambovicioara. Prima lor întâlnire cu lumea subterană a fost un moment de fascinație și uimire. Copiii au explorat stalactite și stalagmite într-un spectacol subpământean de forme și culori, învățând că natura ascunde mistere și frumuseți unice în fiecare colț al lumii.

Creație și Învățare Prin Atelierul Handmade

O lume OM pe Munte cât o inimă de mare

Atelierul „handmade” a adăugat o notă de creativitate și învățare în această aventură plină de descoperiri. Copiii și-au manifestat latura artistică prin desenarea tricourilor și confecționarea de brățări unice. Fiecare panel și fiecare nod a fost o șansă de a-și exprima individualitatea și de a învăța prin creație.

Seara Folk, Foc de Tabară și Inițiere Teoretică în Drumeții Montane

Aventuri fericite în lumea OM pe Munte

Seara de 9 august a adus bucuria unui spectacol folk, unde copiii au fost martorii unor interpretări muzicale încântătoare. Un foc de tabără a adus o notă autentică în mijlocul naturii, iar ceaunul gătit în aer liber a adus arome savuroase și bucurie colectivă.
În plus, inițierea teoretică în drumeții montane oferită de un ghid autorizat a însemnat un pas spre autonomie și încredere pentru copiii care au visat la explorarea munților.

O Mulțime de Amintiri și Învățături

Zâmbete pure în lumea OM pe MUNTE

Proiectul „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe Munte” nu a fost doar o excursie – a fost o călătorie a sufletelor și a minților, o călătorie în care fiecare copil și-a descoperit propriul curaj și fiecare participant și-a manifestat generozitatea și pasiunea. Fiecare moment petrecut împreună a adus o perspectivă nouă și lecții prețioase pentru copii și pentru toți cei implicați.
Această aventură a transformat natura, cunoașterea și comunitatea în ingrediente esențiale pentru o copilărie împlinită și fericită. Prin intermediul acestui proiect, am construit poduri între generații și am arătat că susținerea și generozitatea pot schimba vieți și pot crea amintiri prețioase. Ne bucurăm să fim parte din această poveste și așteptăm să construim împreună noi capitole de aventură, învățare și generozitate.

Mulțumim, Dragi Sponsori, Donatori, Voluntari și Copii!

Generozitatea nu are varsta

Fie că ați fost sponsori, donatori, voluntari sau copii curioși și entuziaști, fiecare dintre voi a adus valoare în această experiență. Sponsorizările voastre au fost ca niște pietre fundamentale în construirea acestei vacanțe speciale. Donațiile voastre au adus nu doar bunuri materiale, ci și bucurie și zâmbete. Voluntarii, cu energia voastră și dedicarea, ați adus caldura și grija în fiecare detaliu. Și, desigur, copiii – cu ochii voștri curioși și inimile voastre pline de entuziasm – ați făcut ca fiecare moment să conteze.

O Comunitate Care Creează Amintiri și Învățături

Lumea om pe munte, autobuzul copilariei si drumețiile

Proiectul „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe Munte” a dovedit că atunci când o comunitate se unește pentru un scop nobil, se pot întâmpla minuni. Această aventură nu a fost doar despre activități și evenimente, ci despre conexiuni, prietenii și lecții prețioase care vor rămâne cu noi pentru totdeauna. Fiecare pas în această călătorie a adus o lumină specială în viața noastră și a copiilor.

Următorul Capitol în Aventura Noastră

Autobuzul copilariei lumea baloanelor de sapun

Această experiență remarcabilă a fost doar continuarea activitații începute anul trecut. Ne așteaptă multe altele de explorat, învățat și oferit. Ne dorim să continuăm să creăm astfel de momente de bucurie și inspirație pentru copii, să le oferim oportunități de a descoperi și de a-și dezvolta potențialul. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele aventuri.

Mulțumim Pentru Că Sunteți Parte din Această Călătorie

În numele întregii echipe implicate în proiectul „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe Munte”, dorim să vă mulțumim din inimă pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut ca aceste momente să fie posibile. Să continuăm să construim împreună amintiri, să învățăm din fiecare experiență și să împărțim bucuria de a face o diferență în viețile celor din jurul nostru.

Dă O Mână de Ajutor pentru A Continua Aventurile Noastre

Suntem încântați să împărtășim cu voi povestea incredibilă a proiectului „Autobuzul Copilăriei în Lumea OM pe Munte”- seria 2. Acest proiect a adus bucurie, învățare și aventură în viața a 11 copii, datorită sprijinului vostru generos.

Astăzi, vă invităm să fim din nou parte din această poveste minunată.
Asociația OM pe Munte continuă să își dedice eforturile pentru a oferi copiilor oportunități unice de explorare a naturii, de învățare prin experiență și de dezvoltare personală.

Fiecare donație contează și face diferența în viețile acestor copii. Fie că ați susținut proiectul nostru în trecut sau sunteți la prima donație, contribuția voastră va fi folosită cu grijă și pasiune pentru a crea experiențe de neuitat și pentru a învăța copiii valori esențiale precum comunitatea, respectul pentru natură și dezvoltarea personală.

Împreună, putem asigura continuitatea acestor proiecte inspiraționale și putem oferi copiilor șansa de a-și descoperi potențialul și de a-și crea amintiri prețioase. Orice sumă, fie mică sau mare, va aduce un zâmbet și va ajuta la construirea unui viitor mai bun pentru acești copii.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și pentru că ne ajutați să transformăm visele în realitate. Donațiile voastre ne vor inspira să continuăm să creăm momente magice și să oferim o șansă fiecărui copil de a trăi aventura vieții sale.

Donează astăzi și fii parte din povestea noastră!

Lumea OM pe Munte Autobuzul Copilăriei – seria 2 – Comunitatea

Sponsorilor:
Asociația YOU C.A.N. Salveaza vieti
Alka
Gelateria Check-In
Cu sprijinul:
Laviniei Dinu, care de ceva ani aduce bucurie copiilor de la Sindrilița, “copiii ei mulți, frumoși și buni” cum îi place să le zică.
Pensiunea Restaurant Cerbul Dambovicioara
Autogara Ave Diana Campina
Florin Sasca – Ghid Montan
Elena Munteanu – asistent medical

Piticu Piti – artist folk
Cornel Mares – artist folk
Hand made by Cotzo
Gigi Dumitru
Dumitru Ciortan (Ofu)
Pus în aplicare de voluntarii:
Lavinia Dinu si echipa supravietuitorilor(Toma, Cătălina și Matei)
Paula, Radu, Alexandra, Bogdan, Elena, Cristina, Ionela, Loredana, Dumi, Ionela, Ofu, Gigi.
Mulțumim pentru donații:
Andrei P.
Gabriela D.
Siomona I.
Ioana D.
Andreeas V.
Stefan N.
Elena B.
Cristian Atilla S.
Christine M.
Rodica S.
Dorina G.
Mihail Eduard H.
Rodica Florentina N.
Georgeana Dana B.
Daniel Florian M.
Gheorghe Florian G.
Alin-Ionut S.
Magdalena Felicia A.
Rodica-Teodora S.
Viorica B.
Cristi Andrei C.
Loredana C.
Dumi și Ionela K.
Bianca

Cu recunoștință, Echipa Asociației OM pe Munte.

1 Comments:

  1. Proiectul „Autobuzul Copilariei in Lumea OM pe Munte” – seria 2 este o aventura plina de magie si generozitate care a oferit copiilor entuziasmul si increderea de a se bucura de frumusetea naturii, de a invata prin creatie si de a-si indeplini visele. Aceste zile minunate au evidentiat ca, cu un pic de magica si sprijin, orice vis poate deveni realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *