Regulament tombolă cu strângere de fonduri și premii.

Regulament tombolă cu strângere de fonduri.

REGULAMENT TOMBOLĂ cu strângere de fonduri și premii

04.10.2020 Modificare regulament. A fost adăugat un premiu oferit Bluebear.ro. Este vorba despre o bluză Dara, la alegere, din lână 100% merino, în valoare de 328 lei. https://bluebear.ro/?s=bluza&post_type=product&product_cat=0

La tombolă vor intra și donațiile primite prin PayPal.

Modificare regulament: Extragerea premiilor speciale pentru comentariile în care ați etichetat 3 prieteni (https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2657343447871587&id=1540443289561614) va avea loc în data de 1 august 2020, înainte de extragerea voucherului de cazare la Casa Cătălin din Șirnea. Motivul pentru care facem această modificare este lesne de înțeles, postarea nu mai generează interes. Vor intra la tombolă toate comentariile făcute până la data de 31 iulie 2020 ora 23:59. Toate celelalte prevederi ale regulamentului rămân neschimbate. Vă mulțumim!

Art 1 – Organizatorul și Regulamentul 

1.1. Organizatorul tombolei cu strângere de fonduri și premii este Asociația OM pe MUNTE, CIF 35055076, cu sediul social în sat Drumul Carului, Nr. 50, județul Brașov, reprezentată prin Constantin Țăposu în calitate de Președinte. 

1.2. Participanții la Tombolă sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament (denumit în continuare „Regulament”). 

1.3. Prezentul Regulament este disponibil, în mod gratuit, în permanență pe durata Tombolei, pe site-ul www.ompemunte.ro și poate fi obținut, în mod gratuit, de pe site-ul menționat. 

1.4. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, cu condiția anunțării prealabile, cu minimum o zi lucrătoare înainte de data intrării în vigoare a modificărilor. 

Art. 2 – Teritoriul și durata de desfășurare a Tombolei cu strângere de fonduri și Premii 

2.1. Tombola cu premii este organizată pe teritoriul României și se desfășoară pe siteul www.ompemunte.ro și pe pagina facebook www.facebook.com/OmPeMunte

2.2. Tombola se va desfășura începând cu 20.06.2020 până la atragerea unei finanțări de 10.000 lei net pentru susținerea proiectului “Pe coastă” prin intermediul căruia ne-am propus să construim un Centru Social de Agrement pentru copii(www.ompemunte.ro/centrul-social-de-agrement-pe-coasta/). Dacă ținta de finanțare nu va fi atinsă, tombola se va încheia la data de 20 noiembrie 2020 iar extragerea câștigătorilor se va face în data de 23 noiembrie 2020.

Pentru voucherul de cazare oferit de Casa Cătălin, extragerea câștigătorului se va face la data de 1 august 2020. Câștigătorul va fi eligibil și va fi înscris și pentru extragerea din 23 noiembrie 2020 doar dacă s-a înscris cu mai multe șanse de câștig.

2.3. După data încheierii perioadei de desfășurare a Tombolei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate și nu își mai asumă nicio obligație în legătură cu orice circumstanță care ar putea eventual conduce la concluzia actualității sau continuării Tombolei. 

2.4. Premiile care nu vor putea fi înmânate câștigătorilor din motive independente de Organizator în termen de 30 de zile calendaristice de la data anunțării câștigătorilor nu vor mai fi datorate de Organizator, iar câstigătorii respectivi pierd drepturile rezultate din calitatea de câștigător.

 Art. 3 – Dreptul de participare

 3.1. La Tombola cu strângere de fonduri și premii organizată de Asociația OM pe MUNTE poate participa orice persoană de peste 18 ani, care pe perioada tombolei face o donație de minim 25 lei, pentru construirea Centrului Social de Agrement “Pe coastă”, în contul Asociației OM pe MUNTE deschis la Banca Transilvania cu numărul RO65BTRLRONCRT0301422301 sau cu cardul prin intermediul serviciului MobilPay accesând link-ul: https://mpy.ro/4tvw3yfer și transmite prin e-mail [email protected] dovada donației însoțită de datele de contact(nume, prenume, număr de telefon). Fiecare donație, multiplu de 25 lei aduce în plus încă o șansă de câștig, astfel: 25 lei – o șansă, 50 lei – două șanse, 75 lei – 3 șanse, 100 lei – 4 șanse.

3.2. La Tombola cu strângere de fonduri și premii organizată de Asociația OM pe Munte se vor acorda 4 premii speciale participanților care dau Like paginii OmPeMunte și la postare, distribuie public postarea inițială de pe pagina Facebook a Asociației OM pe MUNTE(www.facebook.com/OmPeMunte) și lasă un comentariu în care etichetează 3 prieteni. Cei 3 prieteni vor putea câștiga câte un premiu special dacă îndeplinesc condițiile de mai sus. 

3.3. La Tombolă nu pot participa membrii și colaboratorii Organizatorului, precum și soții/soțiile, ori rudele de gradul întâi și doi ale acestora. 

Art. 4 – Desemnarea și validarea câștigătorilor 

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți automată prin intermediul site-ului Random.org și comment piker, la îndeplinirea țintei de finanțare dar nu mai târziu de 21 noiembrie 2020. Extragerea se va face de la premiul cel mic, va culmina cu premiul cel mare și va fi transmisă live pe pagina facebook a Organizatorului. Premiul cel mare va fi un Smartwatch Garmin Instinct Tactical Edition 010-02064-70, premiul doi va fi un  Piolet Singing Rock Merlin + Anou 60 cm, premiul trei va fi o pereche de Bețe telescopice Ferrino Mustang, premiul patru va fi o pereche de ochelari de soare Goggle, premiul cinci va fi un Map measurer Silva, premiul șase va fi  o căciulă Reusch, premiul șapte va fi o cagulă Kama Windstopper, premiul opt va fi o cană termo Primus 0,3l.

Premiul special pentru comentariu va consta într-un Piolet Singing Rock Merlin + Anou 60 cm. 

Premiile speciale pentru persoanele etichetate vor consta în: o pereche de ochelari de soare Goggle, pentru cea de-a treia persoană etichetatată extrasă și câte o căciulă Reusch, pentru primele două persoane extrase.

Un premiu oferit de Casa Cătălin, și constă într-un voucher de cazare pentru 4 persoane, timp de 5 nopți în perioada 1-6 septembrie.

Pe parcursul Tombolei cu strângere de donații și premii, ne rezervăm dreptul de a mai adauga premii dacă depășim ținta de finanțare a proiectului. 

 4.1. Câștigătorii vor fi validați de către Organizator în baza dovezii donației, în termen de 2 zile lucrătoare de la tragerea la sorți. Câștigătorii premiului special vor fi validați în baza îndeplinirii condițiilor de participare( like la pagina Facebook OmPeMunte, like la postare, comentariu în care a etichetat 3 prieteni cu care dorește să împartă un premiu distribuirea publică a postarii tombolei), în termen de 2 zile lucrătoare.

4.2. Pentru a fi validați și pentru a intra în posesia premiului câștigat, câștigătorii sunt obligați să trimită prin e-mail la adresa [email protected] o dovadă a donației. Pentru a fi validați, câștigătorii premiului special vor trebui să ne trimită e-mail cu datele de contact și link către postarea Tombolei distribuită public pe profilul lor personal. 

4.3. După validare, numele câștigătorilor vor fi făcute publice pe site-ul www.ompemunte.ro și pe pagina de Facebook a Asociației OM pe Munte, iar aceștia vor fi contactați telefonic sau prin e-mail de către un reprezentant al Asociației OM pe MUNTE la numărul/numerele de telefon sau la adresa de e-mail indicată de aceștia. Premiile vor fi predate personal câștigătorilor în București sau Brașov. Dacă predarea personală nu va putea fi posibilă acestea vor fi trimise prin Posta Română, cu serviciul de coletărie. 

4.4. Pentru a preveni situația în care câștigătorii nu vor putea fi contactați și validați în termenul de 2 zile lucrătoare de la tragerea la sorți, sau aceștia nu vor putea beneficia de premiul câștigat din motive independente de organizator, pentru fiecare premiu în parte se vor extrage încă 2 câștigători de rezervă.

 În cazul în care primi câștigători nu vor putea fi contactați sau nu vor putea beneficia de premiile câștigate, se va apela la câștigătorii de rezervă în ordinea extragerii acestora. Termenul de contactare și validare a câștigătorilor de rezervă va fi de 1 zi lucrătoare de la data deciziei de a apela la câștigătorii de rezervă.

 4.5. În cazul în care nu vor putea fi contactați niciunul dintre câștigătorii de rezervă, se va organiza o nouă tragere la sorți. 

Art. 5 – Premiile 

5.1. Premiile Tombolei constau în: 

• Premiul cel mare –Smartwatch Garmin Instinct Tactical Edition 010-02064-70

• Premiul II – Piolet Singing Rock Merlin + Anou 60 cm;

• Premiul III – Bețe telescopice Ferrino Mustang

• Premiul IV – ochelari de soare Goggle;

• Premiul V – Map measurer Silva;

• Premiul VI – căciulă Reusch;

• Premiul VII – cagulă Kama Windstopper;

• Premiul VIII – cană termo Primus 0,3l.

Premiile Speciale:

Pentru comentariu:

  • Piolet Singing Rock Merlin + Anou 60 cm;

Pentru persoanele etichetate în comentariu

  • O pereche ochelari de soare Goggle;
  • căciulă Reusch;
  • căciulă Reusch.

Premiu oferit de Casa Cătălin, un voucher de cazare pentru 4 persoane, timp de 5 nopți în perioada 1-6 septembrie va fi oferit prin tragere la sorți, unei persoane care a făcut o donație de 25 lei, pentru o șansă sau multiplu de 25 pentru mai multe șanse până la data de 31 iulie 2020 inclusiv.

Valoarea totală a premiilor ce vor fi acordate prezentei Tombole este de 4937 lei (TVA inclus).

 5.2. Pentru a intra în posesia premiilor, câștigătorii se vor adresa la numărul de telefon 0729170973 sau la adresa de e-mail [email protected], unde vor intra în posesia tuturor informațiilor necesare ridicării premiilor câștigate. 

5.3. Refuzul de a primi premiile conduce la pierderea dreptului câștigătorului la premiu.

 5.4. Câștigătorii își asumă întreaga responsabilitate pentru corectitudinea și veridicitatea informațiilor (inclusiv a datelor cu caracter personal) transmise organizatorului, acesta neasumându-și nicio responsabilitate pentru informațiile și datele care nu corespund realității și/sau pentru declarațiile mincinoase și nici pentru orice consecință care decurge ori ar putea decurge dintr-o astfel de declarație. Câștigătorul care declară/transmite informații/date eronate/false este decăzut din calitatea de câștigător. 

5.5. De asemenea, organizatorul nu își asumă nicio răspundere decurgând din acordarea vreunui premiu, inclusiv cu privire la plata oricăror daune sau a oricărei alte pretenții de orice natură legată de vreun premiu. Câștigătorii își asumă întreaga răspundere pentru acceptarea premiilor, Organizatorul neasumându-și niciun fel de responsabilitate pentru orice eventuale consecințe născute în urma acceptării premiului sau în legătură cu acesta. 

Art. 6 – Contravaloarea în bani

NU este posibilă înlocuirea niciunuia dintre premiile oferite cu contravaloarea acestuia în bani sau cu alte beneficii. 

Art. 7 – Dreptul la imagine 

Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la Tombolă constituie acordul participanților referitor la faptul că imaginea (numele și fotografia) acestora pot fi făcute publice și folosite în materiale publicitare de către Organizator, cu respectarea legislației în vigoare, fără niciun fel de plată aferentă, acord valorând cesiunea drepturilor patrimoniale corespunzătoare ale participanților către Organizator pe teritoriul României pentru întreaga perioadă de protecție a acestora. 

Art. 8 – Protecția datelor cu caracter personal 

8.1. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Organizatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care participanții la Campanie le furnizează. Refuzul participantului de a furniza datele cu caracter personal solicitate determină neînscrierea acestuia în vederea participării la Tombolă. 

8.2. Participanților la tombolă le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, printre care: 

• dreptul de acces la date: orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta; 

• dreptul de intervenție asupra datelor: orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit: a) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte; b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii; c) realizarea notificării către terțe persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operațiuni efectuate conform lit. a) sau b), dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat;

 • dreptul de opoziție: persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. 

8.3. Pentru exercitarea drepturilor arătate mai înainte, participanții se pot adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul Organizatorului prevăzut în preambul. 

Art. 9 – Încetarea înainte de termen a Tombolei 

9.1. Tombola poate înceta înainte de termen numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forța majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua Tombola. 

9.2. Situațiilor avute în vedere la alin. 1.1. le sunt asimilate și sentința și/sau actul de putere publică al instanței competente sau altei autorități publice competente.

 9.3. În situațiile avute în vedere la alin. 1.1. și 1.2., Organizatorul nu mai este ținut de nicio obligație către Participanții la Tombolă, după cum nu este ținut la întoarcerea unei sume sau plata unei sume cu titlu de despăgubire sau altele asemenea. 

Art. 10 – Litigiile și legea aplicabilă 

10.1. Eventualele litigii apărute între Organizator, pe de o parte, și participanții la Tombolă, pe de altă parte, se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această cale nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanța competentă în conformitate cu dreptul comun. 

10.2. Legea aplicabilă este legea română. 

Asociația OM pe MUNTE

 Președinte, Constantin Țăposu

Regulament tombolă

Lasă un răspuns

%d