Darul, ești tu!

Darul, esti tu! – Un nou proiect OM pe MUNTE

Darul este manifestarea bunătății. Putem dărui necondiționat din timpul nostru, din resursele noastre, zâmbetul și bucuria, etc.

În această primăvară vă invităm să fiți darul pentru o natură mai curată și o educație ecologică mai eficientă.

După cum ați putut observa, proiectul abordează două direcții: un mediu înconjurător mai curat prin puterea exemplului personal și înlesnirea activităților școlare interactive prin intermediul echipamentelor IT.

Dăruiește o zi din timpul tău.

Sambătă, 21 aprilie 2018, la ora 9 fix cu sfertul academic, vă așteptăm în față la Primăria Comarnic. Acolo primim instructajul, mănușile de protecție și sacii menajeri.

Strângem deșeurile din zonele verzi, socializăm și ne bucurăm de o zi petrecută în folosul naturii.

Peste noapte rămânem în localitate într-un spațiu pus la dispoziție de Primăria Comarnic. Pentru dormit avem nevoie de saci de dormit și isoprene.

Echipament necesar: rucsac mic, mâncare pentru prânz, ghete sau bocanci de munte, pelerină de ploaie, haine de schimb.

Duminică, 22 aprilie 2018, pe la 9 fix, facem o scurtă drumeție la alegere pe dealul Pleșuva, unde vom afla povestea locului sau pe Muntele Florei.

Dăruiește resurse pentru educație.

În paralel cu evenimentul de salubrizare, ne-am propus să obținem resurse pentru achiziționarea unui videoproiector(și un laptop daca este posibil) pentru Școala Generala nr.2 Vatra Satului din Comarnic. Elevii vor confecționa diverse obiecte din materiale reciclabile( PET-uri, doze, lemn, hârtice, carton, plastic, etc).

Cine dorește poate să ofere resurse necesare achiziționării acestor echipamente. Împreună aducem un plus de valoare educației prin implicare directă.

Puteți face donații cu textul „Vatra Satului” în contul deschis la Banca Transilvania pentru Asociația OM pe MUNTE cu numărul

Lei: RO65BTRLRONCRT0301422301

Euro: RO15BTRLEURCRT0301422301

SWIFT/BIC BTRLRO22XXX

sau prin PAYPAL: https://www.paypal.me/AsociatiaOMpeMUNTE

 

Vă mulțumim pentru susținere și vă așteptăm în număr cât mai mare.

Împreună facem diferența! Darul, ești tu!

[the_ad id=”21746″]

%d