Dacă vrei, poți să faci o lume mai curată.

E simplu, e chiar plăcut și dacă vrei, poți!

daca vrei poti Dacă vrei, poți să vezi lumea vitezei în care trăim și care ne aduce în stare să facem o mulțime de lucruri mecanic, fără să mai implicăm rațiunea.

Spre exemplu: Banalul gest de a arunca la întâmplare diverse obiecte de la chiștocul de țigară până la hârtii, doze, PET-uri, etc.

Am observat acest comportament de nenumărate ori și am intervenit, de multe ori în cel mai civilizat mod. „Mă scuzați, ați pierdut ceva.”

De cele mai multe ori oamenii se scuză și vezi în ochii lor inconștiența și nevinovăția cu care au făcut acel gest. Acum și aici nu judecăm omul și nici gestul. Nu-l judecăm nici pe cel ce cară deșeurile cu mașina pentru a le ascunde de ochii lumii. Este timpul să judecăm lipsa de conștiință și ne întoarcem de unde am plecat – lumea vitezei, să deschidem ochii, să scădem viteza și să vedem mai bine în jur. 

Oamenii s-au schimbat, la fel și lumea în care trăim. Regulile sunt altele și supremația este dată de cel care are mai mult. Nu mai dă nimeni doi bani pe mediu, pe educație formală sau non-formală, pe respectul de sine și pe respectul pentru cei din jur. 

E ușor să spui STOP și să te întrebi:”La ce bun toate astea?” Muncești de dimineața până seara, îți iei de muncă și în week-end, pentru ce? Pentru asta? În final totul ajunge la gunoi. Timpul tău ajunge la gunoi. Nu trebuie să fii de acord dar te invit să te convingi cu ochii tăi. Trăiește mai mult și bucură-te de timpul tău.bunuri la gunoi

În perioada 22-23 aprilie 2017 facem curat, fiecare pe unde vrea și poate. Noi vă invităm la Drumul Carului. Detalii despre acțiune: AICI Mai multe detalii despre provocarea noastră: AICI 

Imagini și impresii de anul trecut găsiți: AICI

[the_ad id=”21804″]

[post_thumbnail_slider title=’Galerie’ sub_title=’Activitațile noastre’ count=’9′ border_bottom=’1|0′ show_date=’1|0′ ]

%d