cu bicicletele

Hai cu bicicletele la Poiana Narciselor și Sâmbăta de Sus.

Cu bicicletele la Poiana Narciselor și Sâmbăta de Sus

După o pauză de 5 ani, în această primăvară, OM pe MUNTE vă invită să participați la una dintre cele mai îndrăgite activități, „Cu bicicletele la Poiana Narciselor și Sâmbăta de Sus”.

Când?

Data stabilită este 21-22 mai 2022.
În 21 mai 2022, ora 9:30, ne întâlnim în parcarea magazinului Lidl din Zărnești (https://goo.gl/maps/4fibJ18pXEjkR9Lc6)
De aici vom urca în șaua bicicletei și vom parcurge un traseu epic la poalele munților Piatra Craiului și Făgăraș.
Distanța parcursă în cele două zile va fi de aproximativ 172 Km dus/întors.

Echipament necesar

  • – bicicletă fără probleme tehnice;
  • – cască, obligatoriu;
  • – vestă reflectorizantă, obligatoriu;
  • – far și stop pentru bicicletă, obligatoriu
  • – pelerină de ploaie;
  • – cameră de schimb, pompă, set reparații rapide
  • – rucsac, apă, alimente, haine de schimb

Itinerariu

În prima zi traseul va fi următorul:Zărnești-Poiana Mărului- Șinca Noua- Șinca Veche-Șercăița-Bucium- Mărgineni- Recea- Lisa- Sâmbăta de Sus- Stațiunea Climaterică Sâmbăta de Sus – Pensiunea Floarea Reginei (https://goo.gl/maps/JV1R36WvvVQxpndR7)
De la Șinca Veche ne vom abate puțin de la traseu și ne vom îndrepta către Poienile cu narcise din Dumbrava Vadului, poieni prin care ne vom plimba la pas.
Până să ajungem la Sâmbăta de Sus, mai facem o oprire la moara de apă de la Ohaba. Aici vom putea obseva cum se fabrică tradițional, făina.
Ziua o vom încheia cu o cină și povești la pensiunea Floarea Reginei, gazda noastră.A doua zi, servim micul-dejun, urcăm în șaua bicicletei și pornim către Zărnești. Pe traseu vom mai avea două obiective de vizitat, Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche și Viaductul Podu Ili de la Șinca Nouă.

Cazare

Pentru cazare și masă avem un număr de 36 locuri în camere duble și triple. Costuri: Cazare, cină și mic-dejun – 103 lei/persoană
Avansul reprezină achitarea în totalitate a costurilor cu cazarea și masa până la data de 15 aprilie 2022, dată la care trebuie să confirmăm la pensiune numărul final de locuri ocupate.
Dacă din diverse motive nu mai puteți participa, după acestă dată avansul nu se returnează decât în situația încare reușim să ocupăm locul rămas liber.

Participarea la activitate este gratuită, se plătesc doar costurile pentru două mese și cazare, conform ofertei primite de la pensiune. Facultativ, cine dorește poate să susțină activitatea noastră cu o donație.

Plata se face în contul Asociației OM pe MUNTE, cu textul „Poiana Narciselor„, deschis la Banca Transilvania RO65BTRLRONCRT0301422301

Declarație pe proprie răspundere

Participantul își asumă pe propria răspundere că starea de sănătate, calităţile fizice şi psihice îi permit desfăşurarea turei cu bicicletele în condiţii de maximă securitate. Este conştient de potentialul de risc al acestei activități, și-l asumă implicit, odată cu decizia de a participa la ea.

Contact

Asociația OM pe MUNTE
Constantin Țăposu
Telefon/WhatsApp: 0729170973
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/OmPeMunte

Susțineți activitatea Asociației OM pe Munte

Facultativ, pentru susținerea activității Asociației OM pe MUNTE, puteți face o donație de minim 30 lei și veți avea șansa să câștigațiunul dintre cele 3 pachete a câte două nopți de cazare pentru două persoane într-un cort de glamping, la care se adaugă un ceaun gătit în natură, un foc de tabără și o drumeție pe dealuri.
Detalii: https://www.ompemunte.ro/campanie-cu-strangere-de-fonduri/
Tot facultativ puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe 2021 către Asociația OM pe MUNTE și veți avea șansa să câștigați unul dintre cele 3 pachete a câte două nopți de cazare pentru două persoane într-un cort de glamping, la care se adaugă un ceaun gătit în natură, un foc de tabără și o drumeție pe dealuri.Formularul îl puteți descărca dacă accesați linkul: https://redirectioneaza.ro/api/ngo/form/om-pe-munte
Îl completați cu datele dumneavoastră, îl semnați și îl depuneți la administrația fiscală de domiciliu sau îl puteți trimite prin poștă către Asociația OM pe MUNTE, sat Drumul Carului, nr. 50, comuna Moieciu, județul Brașov, CP 507132

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Lasă un răspuns

%d