Salvați cabana Leaota

Salvați Cabana Leaota – Taversarea munților pe bicicletă de la Moieciu până la București.

Fundraising

28-30 mai 2018

Push bike pentru salvarea Cabanei Leaota. Strângem fonduri pentru a organiza o dezbatere publică la Runcu, județul Dâmbovița, cu tema „Cabana Leaota – E voie la turism!”

Ne-am propus să aducem în fața autorităților și a opiniei publice situația cu care se confruntă turismul montan din România. Lipsa de interes a unor proprietari de cabane montane a adus la ruină turismul montan. Vrem respect față de comunitatea drumeților și față de natură prin practicarea unui turism montan responsabil.

Campania vine în sprijinul petiției lansate recent. Petiție pe care vă invităm să o semnați și să o distribuiți în cercul dumneavoastră de prieteni. https://www.petitieonline.com/salvai_cabana_leaota

Traseu:

Ziua 1: Drumul Carului-Moieciu de Sus-Poiana Guțanu-Grohotiș-Șaua Strunga – punct de odihnă

Ziua 2: Șaua Strunga – Strungulița – Vârful Leaota – Vf. Românescu – Runcu – punct de odihnă

Ziua 3: Runcu(Primăria Runcu) – Pucioasa – Târgoviște( Primărie, Consiliul Județean, Prefectură) – București(Piața Victoriei)

Constantin Țăposu – Fundraiser

Siguranța și integritatea corporală sunt pe primul loc, motiv pentru care am ales să fac două opriri pentru odihnă pe timpul nopții.

Sunt conștient de potențialul risc al acestei activități și mi-l asum. 

Declar pe proprie răspundere că starea de sănătate şi calitățile fizice și psihice îmi permit traversarea munților până la București în condiții de maximă securitate.

Am o zi la dispoziție ca să-mi refac puterile pentru lucrările de întreținere de la refugiul Șaua Strunga. Detalii: AICI

Salvați cabana Leaota!

 

Această campanie de Fundraising este necesară pentru a face primii pași într-o acțiune fără precedant.

Cine dorește să se implice poate face donații pentru campania „Cabana Leaota – E voie la turism!”, prin PAY PAL https://www.paypal.me/AsociatiaOMpeMUNTE sau prin transfer bancar pentru Asociația OM pe MUNTE în contul deschis la Banca Transilvania, cu numărul

Lei: RO65BTRLRONCRT0301422301

Euro: RO15BTRLEURCRT0301422301

SWIFT/BIC BTRLRO22XXX

Detalii și relații suplimentare:

Asociația OM pe MUNTE

+40 729 170 973

[email protected]

www.facebook.com/OmPeMunte

[the_ad id=”21749″]