Redirectioneaza 2 %

Prezentare proiect     

fii om

În urmă cu un an și două luni am pornit în aventura „OM pe MUNTE”. Una din activitățile noastre constă în colectarea deșeurilor abandonate din zonele pe care le cutreieram. Astfel am implementat conceptul de „Eco-drumetie”- activitate ce presupune ca la fiecare tură montană să strângem minim un sac de gunoi. Lucrăm în continuare la această activitate și am împins limita. În 16 aprilie 2016, în colaborare cu mai mulți iubitori de natura din țară, am reușit să organizăm o ecologizare în 8 zone diferite din țară. Prin implicarea lui Iuli Darie de la harbuz.ro am reușit să aducem la un loc copiii și părinții la activitatea de colectare a deșeurilor.Bodhi Bogdan a prezentat copiilor și celor mari detalii despre felul în care putem să refolosim ceea ce pentru alții este inutil.
Cine dorește să contribuie la dezvoltarea acestui proiect o poate face prin direcționarea a 2 % din impozitul pe venitul realizat în 2015 către Asociația OM pe MUNTE. DOWNLOAD FORMULAR
Formularul completat se poate depune la Administrația Fiscală de domiciliu sau poate fi trimis prin poștă la adresa: Asociația OM pe MUNTE, sat Drumul Carului, nr. 50, com. Moieciu, județul Brașov.

resurse

[the_ad id=”21804″]

 

%d blogeri au apreciat: