Muky, aniversare pe munte

Muky, la mulți ani!

Muky, 9 ani
Foto: Vasiliu Ștefania

În urmă cu 9 ani, într-o zi de toamnă târzie la cabana Curmătura, vedea lumina zilei Muky, un câine cu personalitate care a câștigat imediat simpatia tuturor turiștilor care au ajuns la cabană.

Cu toții știm felul în care s-a făcut remarcat Muky. Vă mai amintiți probabil fața aia mare pe care o afișa atunci când ne așezam la masă, când era și el prin preajmă. Un câine tare pofticios, de care nu scapi „nebălit” dacă ai intrat în jocul lui.

Cu toate acestea, nu știu să fi luat vreodată ceva de pe masă. El aștepta să primească,nici nu clipea, stătea așa și se uita în timp ce saliva îi curgea din gură.

Muky, un prieten de bază

Nu s-a dat niciodată înapoi atunci când vreo sălbăticiune s-a apropiat amenințător de cabana Curmătura și nici nu a ezitat, la nevoie, să se ia la trântă cu ursul.

Invitație cu cârnați 🙂

Acum 9 anisori se nastea la Curmatura cel mai frumos, dragastos, generos si balos catel! Sa ne traiesti si sa ne intampini mereu la portita, asa cum numai tu stii sa o faci.

P.S.: toti fanii lui sunt asteptati in numar cat mai mare, sambata la cabana, pentru a-i canta, si ai aduce carnaciori!                                                Sa curga inimioarele!

Foto: Vasiliu Ștefania
Muky, aniversare pe munte

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: