N-o să-ți vină să crezi.

N-o să-ți vină să crezi.

N-o să-ți vină să crezi ce sumă de bani a reușit să strângă Asociația OM pe MUNTE în urma unui spectacol cu strângere de fonduri, pentru o cabană montană și în munții Leaota.

Vineri seara, la inițiativa profesorului de chitară, cu numele de scenă Piticu Piti, a avut loc la restaurant Rosenau din Râșnov, un spectacol folk la care au mai răspuns: Călin Florentin Todor – cu ale sale Clipe, Tupi – energic ca întotdeauna, Daniel Făt – dacul nostru liber venit tocmai de la Baia Mare, Claudiu Benga – puștiul minune al folkului din Râșnov, Ștefania Cacicovschi –  câștigătoare a festivalului pentru copii, Trubaduri pe munte, ediția 2017, Cristina Mureșan și Dana Maria Hübner – două voci calde.
Pe lângă cântec, au fost expuse și două tablouri pictate în culori calde de toamnă,  donate de pictor Sisu Vicentiu. Tablourile vor fi scoase la licitație iar fondurile obținute vor fi direcționate către proiectul cabanei Leaota.
Nu putem să omitem faptul că Ionela Dumitrașcu a fost alături de noi cu produse handmade oferite cu drag de Handmade by Cotzo. O parte dintre minunățiile create cu dibăcie de Ionela, și-au găsit noii proprietari în schimbul unei donații pentru proiectul cabanei Leaota.
Asociația OM pe MUNTE mulțumește Restaurant Rosenau pentru găzduire și pentru sprijinul acordat acestui proiect.
Toate încasările au fost sub formă de donație și au ajuns în contul Asociației OM pe MUNTE.
Împreună am reușit să strângem 1185 lei și 50 de euro. 
Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au fost aproape în această seară de poveste. A fost prima seară după 80 de ani, dedicată în exclusivitate pentru a sprijini o cabană montană.
Așteptăm și alte persoane interesate să se alăture campaniei noastre de strângere de fonduri. „Decât să eșuăm separat mai bine să reușim împreună!”
Dacă există ghizi autorizați (locali, naționali sau montani) care pot realiza o tură cu strângere de fonduri pentru proiectul Asociației OM pe MUNTE, o cabană montană în munții Leaota, sunt rugați să ne contacteze.
Dacă există artiști cate pot să organizeze o seară cu strângere de fonduri, dedicată proiectului nostru, sunt rugați să ne contacteze.
Dacă există asociații, fundații, cluburi sportive, alte organizații care pot desfășura anumite activități pentru a sprijini proiectul cabanei Leaota, rugăm reprezentanții legali să ne contacteze.
Seara organizată de către profesorul de chitară Piticu Piti la Râșnov, ne-a demonstrat că se pot face lucruri extraordinare atunci când oamenii buni își dau mâinile.


Update balanță donații la momentul scrierii articolului. Am depășit pragul de 3 % din bugetul estimat. Împreună vom reuși!
Mulțumim tuturor persoanelor pentru implicarea și încrederea în proiectul cabanei Leaota. 
În afară de suma strânsă în campania de fundraising (2363 Lire Sterline), până acum s-au mai strâns 4729 Lei și 438 Euro prin transfer bancar și PayPal.
Puteţi face donaţii prin
PayPal https://www.paypal.me/AsociatiaOMpeMUNTE sau prin transfer bancar pentru Asociația OM pe MUNTE în contul deschis la Banca Transilvania, cu numărul:
Lei: RO65BTRLRONCRT0301422301
Euro: RO15BTRLEURCRT0301422301
Lire sterline: RO15BTRLGBPCRT0301422301
SWIFT/BIC BTRLRO22XXX

N-o să fie în zadar!

Fiindcă este firesc să oferim ceva înapoi oamenilor care susțin acest proiect, am gândit un plan de recompense.
Pentru o donație de minim 150 lei, beneficiați de două nopți de cazare la cabana Leaota și participarea gratuită la toate activitățile. Oferta este nominală și se acordă tuturor persoanelor care pot prezenta dovada donației (chitanță, extras cont, chitanță bancară, etc)
Pentru o donație de minim 300 lei, beneficiați de două nopți de cazare la cabană cu toate activitățile gratuite și oferiți unui copil din mediul instituțional sau dintr-o familie nevoiașă accesul la o tabără gratuită. Oferta este nominală și se acordă tuturor persoanelor care pot face dovada donației.(chitanță, extras de cont, chitanță bancară, etc) Sunt luate în considerare toate donațiile făcute începând cu 1 iunie 2018.
Oferta poate fi accesată timp de 3 ani de la deschiderea publică a cabanei. 
Cautăm soluții pentru a recompensa și donațiile mai mici, astfel încât fiecare persoană să se simtă parte din proiect!
Vă mulțumim!

N-o să vă dezamăgim!

%d blogeri au apreciat: