ULTIMELE ARTICOLE

Ultimele postari

Slider

Ultimele comentarii

ULTIMELE ARTICOLE

Donează și tu!
DIRECȚIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL PE VENITUL OBȚINUT IN 2017, CĂTRE OM PE MUNTE

DOWNLOAD FORMULAR


Ultimele postăriDespre oameni și munți

00
Activitatioct. 21, 2018Om pe Munte

Acum ori niciodată

Aşa cum "Râurile nu-şi beau propria apă; Pomii nu-şi mănâncă propriile fructe; Soarele nu stăluceşte pentru el însuşi", nici noi nu construim adăposturi montane pentru noi. Oamenii care au contribuit la reconstrucţia acestor adăposturi şi oamenii care au trecut pragul pot confirma ceea ce am afirmat mai sus.
Read More
00
Activitatifeb. 24, 2017Om pe Munte

A fost odată Refugiul Florei

Dedicăm acest articol în amintirea Cercului de Turism Floreiul Comarnic și a Casei de Adăpost din Piciorul Floreiului (1200 m), Muntele Florei. În acest sens Asociația OM pe MUNTE și-a propus ca în acest an, împreună cu voluntari, sponsori și oameni dispuși să întindă o mână de ajutor, să refacem Casa de Adăpost Floreiul Comarnic urmând aceleași principii după care am reabilitat refugiul din Șaua Strunga.
Read More
00
Activitatioct. 09, 2016Om pe Munte

Refugiul Șaua Strunga, un refugiu demn de Munţii Bucegi.

Refugiul se afla într-o stare avansată de degradare și necesita reparații urgente. După ce am analizat situația la fața locului, am întocmit o listă cu necesarul de materiale. După câteva nopți nedormite, în 18 august la ora 7:00, camionul ajungea la Padina și urma să fie descărcat cu ajutorul șoferului și a doi salvamontiști voluntari. Acoperișul a fost schimbat in totalitate de către domnul Dan Iordache împreuna cu voluntarii OM pe MUNTE.
Read More
00
Activitatiiun. 22, 2016Om pe Munte

Refugiul Șaua Strunga

Resursele umane, resursele materiale/financiare și suportul logistic sunt absolut necesare pentru ca acest proiect să se materializeze. Cine dorește să ne susțină o poate face prin donații de materiale sau prin donații în bani, în contul deschis la Banca Transilvania, cu textul "Donație refugiu". Titular de cont: Asociația OM pe MUNTE Număr de cont: RO65BTRLRONCRT0301422301 Relații suplimentare: tel: 0729 170 973 email: ompemunte@gmail.com
Read More
Comentează cu Facebook
%d blogeri au apreciat: